Dezvoltatorul Logicor, deținut de China Investment Corporation, a finalizat construcția unui depozit de 40.000 metri pătrați în Mogoșoaia. Printre clienți sunt IKEA și Heineken

Dezvoltatorul Logicor, deținut de China Investment Corporation, a finalizat construcția unui depozit de 40.000 metri pătrați în Mogoșoaia. Printre clienți sunt IKEA și Heineken
scris 19 oct 2017

Logicor, unul dintre cei mai importanți deținători și operatori de proprietăți logistice, aflat în proprietatea China Investment Corporationa anunțat finalizarea construcției unui nou depozit de logistică de 40.000 metri pătrați în Mogoșoaia.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Parcul de distribuiție este alcătuit din trei clădiri care oferă un spațiu de depozitare total de 82.900 metri pătrați.

Depozitul este preînchiriat în procent de 85% unor clienți internaționali, printre care se numără IKEA, Heineken, companii farmaceutice și FMCG.

Pe lângă cele trei clădiri deja existente, Logicor București I mai are potențial de dezvoltare pentru încă aproximativ 64.000 metri pătrați. În afară de București I, Logicor deține terenuri pentru dezvoltări ulterioare în Brașov, Sibiu, Glina și Timișoara.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va numi BT Arena timp de cinci ani. Banca Transilvania va plăti 600.000 euro CITEȘTE ȘI Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va numi BT Arena timp de cinci ani. Banca Transilvania va plăti 600.000 euro

Logicor este unul dintre cei mai mari specialiști de pe piața imobiliară de logistică din Europa, cu un portofoliu de 13,6 milioane de metri pătrați, acoperind peste 17 țări. Strategia pan-europeană este susținută de birourile situate în 12 dintre cele mai importante piețe europene, printre care se numără Marea Britanie, Franța și Germania.

În luna iunie, fondul american de investiții Blackstone, reintrat anul trecut pe piața de logistică din România după achiziția de la Immofinanz a unui portofoliu de depozite cu o suprafață de peste 100.000 metri pătrați, a încheiat, în luna iunie, un acord cu China Investment Corporation pentru vânzarea Logicor în schimbul sumei de 12,25 miliarde de euro.

Cu sediul la Beijing, China Investment Corporation este un fond suveran chinez responsabil cu administrarea unei părți din rezerva valutară a Chinei.

viewscnt
Afla mai multe despre
logicor
mogosoaia
ikea
heineken