Vastint, divizia imobiliară a IKEA, închiriază încă 1.900 metri pătrați în ansamblul Timpuri Noi Square

Vastint, divizia imobiliară a IKEA, închiriază încă 1.900 metri pătrați în ansamblul Timpuri Noi Square
scris 25 iul 2017

Vastint România, divizia imobiliară a IKEA, anunță că a închiriat 1.000 metri pătrați de spații de birouri către Netcentric Eastern Europe și 900 metri pătrați către Phoenix Contact, în complexul Timpuri Noi Square din București.

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 metri pătrați spațiu de birouri și spațiu comercial, plus 50.000 metri pătrați de spațiu rezidențial. Primele două imobile vor avea zece etaje, iar clădirea a treia va avea șapte nivele și o suprafață de 20.000 metri pătrați.  Proiectul este dezvoltat pe terenul de 54.000 de metri pătrați al fostei fabrici Timpuri Noi.

FOTO Palatul Ghica a fost scos la vânzare pe OLX cu 1,6 milioane euro, negociabil. Cumpărătorul primește parcul aferent clădirii ca \ CITEȘTE ȘI FOTO Palatul Ghica a fost scos la vânzare pe OLX cu 1,6 milioane euro, negociabil. Cumpărătorul primește parcul aferent clădirii ca "bonus"

Proiectul aparține Vastint Holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA, care administrează proprietăți și în Olanda, Polonia, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
vastint
timpuri noi square