VIDEO Planificarea proiectelor “centralizată” pe construcții. Cel ce a implementat conceptul COBie în România

VIDEO Planificarea proiectelor “centralizată” pe construcții. Cel ce a implementat conceptul COBie în România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 30 mai 2024

“În economia din România înaintea anilor ’90 existau institute de planificare ai căror specialiști, cu mijloacele de atunci, efectuau calcule “de mâna”, utilizau calculatoare care funcționau cu cartele perforate, planificau producția, inclusiv proiectele epocii de aur, în funcție de o cerere care nu avea legătură cu piață. Institutele de proiectare în construcții se ocupau și de planificare, tot cam cu aceleași mijloace. Acum cererea și oferta sunt dictate de legile pieței. În schimb, planificare nu mai face nimeni. Probabil din cauza tristei amintiri a ce însemna planificarea pe timpuri…”

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Cuvintele de mai sus aparțin invitatului din această săptămână a emisiunii “Legile Afacerilor”. Cu un CV impresionant: inginer constructor, manager de proiect, expert în achiziții publice, consultant BIM, expert cooptat in licitații pentru digitalizare și BIM, pe scurt, Dumitru Minciu a prezentat telespectatorilor cheia digitalizării în sectorul de construcții. Cu o implicare atât în sectorul privat, cât și în cel public, invitatul prezintă pașii prin care, în cei 15 ani de activitate, a consolidat un business ce se află mereu cu un pas înaintea inovării.

Vă invităm așadar să urmăriți emisiunea integrală:

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
cobie
dumitru minciu