Volumul lucrărilor de construcții a crescut

Volumul lucrărilor de construcții a crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 nov 2022

Volumul lucrărilor de construcții a crescut, în primele nouă luni față de perioada perioada similară din 2021, ca serie brută cu 8,9%, iar ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 6,6%, arată datele publicate de Institutului Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Volumul lucrărilor de construcții, ca serie brută, a crescut, pe total, cu 8,9%. Pe elemente de structură, creșteri au avut loc la lucrările de întreținere și reparații curente (+17,1%), lucrările de reparații capitale (+12,9%) și la lucrările de construcții noi (+5,8%). Pe obiecte de construcții, au avut loc creșteri la clădirile nerezidențiale (+19,4%), construcțiile inginerești (+5,4%) și la clădirile rezidențiale (+4%)”, arată datele INS.

Angajați aduși în România din Sri Lanka și plasați în magazine. Cu cât sunt plătiți CITEȘTE ȘI Angajați aduși în România din Sri Lanka și plasați în magazine. Cu cât sunt plătiți

Volumul lucrărilor de construcții a crescut ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 6,6%, creștere evidențiată la lucrările de întreținere și reparații curente (+14,6%), lucrările de reparații capitale (+7,9%) și la lucrările de construcții noi (+3,8%).

Pe obiecte de construcții, creșteri au avut loc la clădirile nerezidențiale (+17,6%) și la clădirile rezidențiale (+5,4%). Construcțiile inginerești au scăzut cu 0,1%.

SEPTEMBRIE 2022 COMPARATIV CU AUGUST 2022

Volumul lucrărilor de construcții a crescut, ca serie brută, cu 8,2%, creștere evidențiată la lucrările de construcții noi (+10,1%), lucrările de întreținere și reparații curente (+5%) și la lucrările de reparații capitale (+4,2%).

Pe obiecte de construcții, au avut loc creșteri la lucrările de construcții inginerești (+11,4%), clădirile nerezidențiale (+7%) și la clădirile rezidențiale (+3,6%).

VIDEO Economistul Nouriel Roubini se dezlănțuie la adresa șefului Binance: Nu pot să cred că a primit licență în Emirate, este o bombă cu ceas umblătoare! Camuflați. Corupți. Coțcari. Cabotini. Cățelandri de carnaval CITEȘTE ȘI VIDEO Economistul Nouriel Roubini se dezlănțuie la adresa șefului Binance: Nu pot să cred că a primit licență în Emirate, este o bombă cu ceas umblătoare! Camuflați. Corupți. Coțcari. Cabotini. Cățelandri de carnaval

Volumul lucrărilor de construcții a crescut, ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, cu 3,3%, creștere evidențiată la lucrările de construcții noi (+3,8%).

Lucrările de întreținere și reparații curente și lucrările de reparații capitale au scăzut cu 3,6%, respectiv cu 2,3%.

Pe obiecte de construcții, volumul lucrărilor de construcții a crescut la construcțiile inginerești cu 4,5%.

Clădirile nerezidențiale și clădirile rezidențiale au scăzut cu 4,4%, respectiv cu 2,4%.

SEPTEMBRIE 2022 COMPARATIV CU SEPTEMBRIE 2021

Volumul lucrărilor de construcții a crescut, ca serie brută, cu 26,4%, creștere evidențiată la lucrările de reparații capitale (+69,5%), lucrările de întreținere și reparații curente (+35%) și la lucrările de construcții noi (+18,9%).

Pe obiecte de construcții, au avut loc creșteri la clădirile nerezidențiale (+38,1%) și la lucrările de construcții inginerești (+37,3%).

Clădirile rezidențiale au scăzut cu 0,3%.

Ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, volumul lucrărilor de construcții a crescut, pe total, cu 27,2%.

Pe elemente de structură s-au evidențiat creșteri la lucrările de reparații capitale (+66,5%), lucrările de întreținere și reparații curente (+35,4%) și la lucrările de construcții noi (+20,2%).

Pe obiecte de construcții, volumul lucrărilor de construcții a crescut la clădirile nerezidențiale (+39,2%), construcțiile inginerești (+36,9%) și la clădirile rezidențiale (+0,8%).

viewscnt
Afla mai multe despre
ins
constructii