Afaceri în creștere pentru grupul de restaurante City Grill

Afaceri în creștere pentru grupul de restaurante City Grill
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 aug 2019

Grupul de restaurante City Grill, controlat de Dragoș Petrescu, a încheiat prima jumătate a anului 2019 în creștere, având o cifră de afaceri de 90 milioane de lei (19 milioane de euro). 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul City Grill a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, înregistrând o creștere de 4 milioane de euro față de anul precedent.

În primul semestru al acestui an a fost sesizată și o creștere de 10% a bonului mediu, iar până la finalul anului grupul estimează atingerea pragului de 5 milioane de clienți.

VIDEO Sute de români blocați pe o insulă din nordul Greciei. Feriboturile s-au stricat și au izbucnit incendii CITEȘTE ȘI VIDEO Sute de români blocați pe o insulă din nordul Greciei. Feriboturile s-au stricat și au izbucnit incendii

Dinamica pozitivă ce a dus la creșterea cifrei de afaceri a Grupului City Grill cu 11% față de perioada similară a anului precedent este una organică și se datorează atât creșterii naturale a numărului de clienți, cât și investițiilor în tehnologizare ce au dus la o eficientizare a serviciilor oferite.

Prima jumătate a anului a fost marcată de investiții ce au depășit 1,5 milioane de euro, direcționate atât câtre modernizarea și consolidarea locațiilor existente, dar mai ales către deschiderea de noi spații. Primul a fost noul restaurant Becker Brau, deschis în spațiul fostei fabrici de bere, cu o suprafață de 1.000 de metri pătrați și o capacitate totală de 500 de persoane. A urmat extinderea Hanului lui Manuc, cu un spațiu stradal.

Anul acesta, grupul a ajuns la aproape 1.500 de angajați.

Pentru acest an, grupul estimează o creștere a cifrei de afaceri cu peste 10 procente față de 2018, ajungând astfel la 42 milioane euro.

Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanu’ Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café.

viewscnt
Afla mai multe despre
city grill
restaurante