AFI Cotroceni își extinde portofoliul de chiriași

AFI Cotroceni își extinde portofoliul de chiriași
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2023

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, anunță extinderea portofoliului de chiriași cu noi magazine ale unor branduri celebre, printre care Boss, Viorica Cosmetics, Robowar  - Battle Arena, CHIN CHIN, Love Beauty și RUSTIC GRILL.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

De asemenea, AFI Cotroceni anunță și redeschiderea iSTYLE, primul Apple Premium Partner, și MOHITO, retailer de fashion.

EXCLUSIV Un furnizor al armatei ucrainene deschide magazin în centrul Bucureștiului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Un furnizor al armatei ucrainene deschide magazin în centrul Bucureștiului

În plus, pentru  amatorii de super distracție, Robowar - Battle Arena lansează prima arenă de luptă cu roboți cu telecomandă.

În zona de food court, clienții se vor bucura acum de două noi restaurante, unul cu specific asiatic - CHIN CHIN – și celălalt cu mâncare tradițională românească - RUSTIC GRILL.

De asemenea, din seria redeschiderilor, iSTYLE a deschis primul magazin  Apple Premium Partner din România.

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi cotroceni
magazine