Beiersdorf, care deține Nivea, numește un nou Country Manager pentru România, Bulgaria și Moldova

Beiersdorf, care deține Nivea, numește un nou Country Manager pentru România, Bulgaria și Moldova

Martin Stoebe

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2021

Martin Stoebe este noul Country Manager Beiersdorf România, Bulgaria și Moldova. Martin Stoebe a preluat funcția de la Fatih Alpaslan, care s-a alăturat  Beiersdorf Polonia, în calitate de Country Manager.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o experiență de 14 ani în industria bunurilor de larg consum, Martin Stoebe face parte din echipa Beiersdorf din anul 2015. Timp de patru ani a deținut funcția de Country Manager Columbia, iar din iunie 2021 și până de curând a fost Global Manager pentru proiecte strategice în cadrul companiei.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Despre noile piețe pe care urmează să le coordoneze, Martin Stoebe spune că acestea au cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani și devin din ce în ce mai competitive.

,,România și Bulgaria au înregistrat o dinamică impresionantă în ultimii ani. Fac parte dintre țările cu cea mai rapidă creștere din Europa și ne așteptăm să joace un rol din ce în ce mai relevant.” a declarat noul Country Manager Beiersdorf.

În calitate de Country Manager pentru România, Bulgaria și Moldova, Stoebe se va ocupa de strategia operațională și de dezvoltare a bussinesului pentru cele trei țări.

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

Beiersdorf AG, cu sediul în Hamburg, are aproximativ 20.000 de angajați la nivel mondial și este listată pe DAX, indicele bursier al pieței germane de capital. Beiersdorf a generat vânzări de 7,6 miliarde euro în 2019. Portofoliul său de produse cuprinde mărci precum Nivea, Eucerin, Hansaplast / Elastoplast, La Prairie, Labello, Aquaphor, Florena, 8X4, Hidrofugal, atrix, Maestro și Coppertone.

viewscnt
Afla mai multe despre
beiersdorf
cosmetice