Black Friday cu mii de produse premium, pe SensoDays.ro

Black Friday cu mii de produse premium, pe SensoDays.ro
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 nov 2019

Aștepți în fiecare an perioada de Black Friday pentru a te răsfăța cu tot felul de produse aflate acum la ofertă specială? Include și anul acesta SensoDays pe lista ta și asta pentru că site-ul de Home & Deco îți propune de Black Friday peste 100 de branduri internaționale ale căror produse premium sunt la super prețuri, în perioada 15-17 noiembrie 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Abonează-te din timp și vezi înaintea tuturor oferta SensoDays de Black Friday!

Ca și tine, mulți alți utilizatori așteaptă cu nerăbdare startul, așa că, pentru a fi înaintea tuturor, asigură-te că te abonezi din timp pentru a primi acces în avans. Doar astfel cresc șansele de a găsi produse inedite, originale, care se mulează cerințelor tale și care îți vor transforma total casa.

SensoDays vine acum cu o ofertă și mai generoasă, care include mii de produse din categorii diferite, toate având un singur numitor comun: calitatea.

SensoDays nu face niciodată rabat de la calitate, design inedit, ingeniozitate, dar și practicabilitate, caracteristici pe care cu siguranță ți le dorești și tu. Vestea bună este că anul acesta, în oferta de Black Friday sunt incluse mult mai multe produse decât în anii precedenți, ceea ce înseamnă că ai și mai multe șanse de a achiziționa piese cu adevărat spectaculoase.

Așadar, fă o investiție pe termen lung pentru casa ta și pregătește-te pentru Black Friday-ul de la SensoDays care se anunță cu mii de produse din categorii diverse, pentru fiecare cameră.

Dacă vrei să te pregătești din timp, accesează www.sensodays.ro încă de pe acum, vezi toate categoriile, gândește-te de ce anume ai nevoie sau ce ți se pare interesant în cadrul produselor destinate atât pentru Baie și Bucătărie (poți alege între chiuvete, baterii de bucătărie, lavoare, sisteme de duș, căzi, gresie, faianță, sticlărie, porțelanuri pentru servirea mesei etc.), cât și pentru Living sau Dormitor (decorațiuni premium, piese de mobilier cu un design original și inedit, piese de iluminat al căror concept te va fascina, lenjerii și prosoape de la cele mai bune branduri, lămpi catalitice și uleiuri pentru parfumarea casei etc.). 

În această promoție, avem alături și câțiva parteneri principali, așa că asigură-te că ai trecut în revistă și oferta lor: Geberit, Ideal Standard, Maison Berger si Tommy Hilfiger.

Startul listei de produse premium de 5 stele la preț de 3 începe chiar acum: intri pe site, vezi toate categoriile, brandurile și produsele SensoDays, îți faci lista de preferate, te înscrii, verifici abonarea la newsletter și ai acces în avans la oferta de Black Friday!

SensoDays.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de Home & Deco. Cu un portofoliu unic care include peste 100 dintre cele mai apreciate branduri internaționale, SensoDays se afla astăzi în mai mult de 150.000 de case din România cu minim un produs. Promoțiile site-ului, inclusiv oferta specială de Black Friday, oferă posibilitatea cât mai multor români să se bucure de produse premium, de o calitate superioară, la un preț accesibil. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays.ro
black friday 2019