Brandul de fashion Orsay a inaugurat un magazin la Iași

Brandul de fashion Orsay a inaugurat un magazin la Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2018

Brandul de fashion Orsay a inaugurat un magazin în Iulius Mall din Iași.  Având o suprafață de aproximativ 290 metri pătrați, magazinul este cel mai mare din regiunea de nord-est. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o experiență de peste 40 de ani, colecțiile brandului de fashion Orsay includ piese vestimentare precum blugi, pantaloni, fuste, jachete, cămăși, bluze și tricouri, dar și accesorii, de la eșarfe, curele și genți, până la bijuterii și parfumuri.

Încurajată de aducerea Penny Market, fosta ICRA București pregătește un Retail Park în vestul Capitalei, semnând deja contracte cu mai mulți retaileri CITEȘTE ȘI Încurajată de aducerea Penny Market, fosta ICRA București pregătește un Retail Park în vestul Capitalei, semnând deja contracte cu mai mulți retaileri

Orsay este prezent cu peste 680 de magazine în 33 de țări, gestionând întregul lanț, de la design și producție, până la vânzare.

Pe lângă noul magazin din Iulius Mall Iași, brandul mai este prezent în rețeaua națională de centre comerciale Iulius Mall cu locații în proiectele din Timișoara și Cluj-Napoca. 

viewscnt
Afla mai multe despre
orsay
iulius mall