Carrefour deschide un nou magazin Supeco în România

Carrefour deschide un nou magazin Supeco în România
scris 8 oct 2020

Retailerul francez Carrefour deschide un nou magazin marca Supeco în Timișoara, extinzându-și rețeaua la 28 de astfel de magazine în România.

Acest tip de magazine mai există în Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Călărași, Chiajna, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Gheorgheni, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Slatina, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Timișoara.

Călin Ile, președintele Federației Industriei Hoteliere din România: 100.000 de angajați din HoReCa vor fi concediați până la finele anului CITEȘTE ȘI Călin Ile, președintele Federației Industriei Hoteliere din România: 100.000 de angajați din HoReCa vor fi concediați până la finele anului

În primăvara anului trecut, Profit.ro a anunțat că retailerul francez Carrefour a închis primul supermarket de dimensiuni mari din România, magazinul Market Postăvarul din București, la un an și jumătate de la îndepărtarea siglei Billa. În locul acestuia a fost deschis primul Supeco din București, tot un brand gestionat de Carrefour, care combină conceptul de cash&carry cu cel de discount.

Magazinele marca Supeco au fost introduse de Carrefour în Spania în 2012.

Carrefour operează magazine Supeco în Spania, România, Polonia, Italia și Franța.

viewscnt
Afla mai multe despre
supeco
magazin
carrefour