Cereal Crunch, business deținut de Radu Savopol și Lucian Bădilă, co-fondatori 5 to go, și Andrei Alecu, proprietar al Utopia Coffee Bar, deschide prima franciză

Cereal Crunch, business deținut de Radu Savopol și Lucian Bădilă, co-fondatori 5 to go, și Andrei Alecu, proprietar al Utopia Coffee Bar, deschide prima franciză
scris 6 aug 2020

Cereal Crunch, business deținut de Radu Savopol și Lucian Bădilă, co-fondatori 5 to go, și Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar, deschide prima franciză a grupului, la Craiova, investiție de 40.000 euro.

Cei trei au preluat Cereal Crunch în luna noiembrie a anului trecut.

Cele mai confortabile scaune și fotolii din lume, de la Stressless, la SensoDays în Showroom CITEȘTE ȘI Cele mai confortabile scaune și fotolii din lume, de la Stressless, la SensoDays în Showroom

Pentru anul în curs, obiectivele sunt de a ajunge la 5 francize, deschise în marile orașe din România și în afara țării. 

„Am preluat acest business la finalul anului 2019 și ne-am propus atunci, pentru primul an, să deschidem 5 noi francize în București și în țară. Mă bucur să văd oameni cu viziune, dispuși să investească în lucrurile în care cred și am fost încântat să descopăr că cei care au preluat franciza de la Craiova sunt antreprenori tineri, dinamici, cu obiective îndrăznețe și determinați să le îndeplinească. Mizăm și aici pe un design cool, modern, pe multă lumină, culoare și pe o atmosferă prietenoasă, dar și pe multă verdeață, la fel ca în locațiile din București. Ca plan de business pentru această franciză estimăm pentru anul acesta să ajungem la un număr de 70 - 100 de bonuri zilnic, iar după un an ne propunem să ajungem la o medie de 150 de bonuri”, a declarat Radu Savopol, co-fondator Cereal Crunch & 5 to go.

Estimările inițiale sunt ca cifra de afaceri să atingă 75.000 de euro pentru perioada august - decembrie 2020, în condiții normale de funcționare, iar pentru anul următor, să se apropie de 200.000 de euro.

În prezent, Cereal Crunch are deschise două spații în București, la Piața Națiunile Unite și la Universitate, pe Hristo Botev 1.

viewscnt
Afla mai multe despre
cereal crunch
radu savopol
andrei alecu
lucian bădilă