Chiar dacă nu călătorești, vin brandurile celebre la tine - harta stării de bine

Chiar dacă nu călătorești, vin brandurile celebre la tine - harta stării de bine
scris 18 dec 2020

În ultimul an, viața ne-a demonstrat de nenumărate ori că stă numai în puterea noastră să fim fericiți. Când nu mai poți face toate activitățile preferate, te întorci la tine, în interiorul tău și descoperi noi și noi posibilități de a fi bine.

Așa descoperi că “harta stării de bine” poate fi parcursă și fără a călători. Trebuie doar să găsești “partenerul” de drum, cel care să îți dezvăluie secretele acestei aventuri inedite.

SensoDays îți poate fi alături, ghidul tău în tot acest parcurs printre produse premium, branduri de lux și colecții premiate sau recent lansate. 

 “Harta stării de bine” by SensoDays – nu trebuie să călătorești pentru a te simți bine

SensoDays vine acum cu câteva recomandări de efect, pe care merită să le ții minte pe tot parcursul acestui traseu schimbat, dar care se poate dovedi mult mai interesant.

De Sărbători, bucătăria redevine gazda aromelor savuroase

În ultimele luni, ne-am obișnuit ca bucătăria să fie acel loc în care luăm masa, dar pe care îl folosim, uneori, și ca spațiu de lucru. Sărbătorile vin să ne reamintească faptul că, de fapt, bucătăria este mult mai mult de-atât. Este un loc cu totul special, este gazda aromelor îmbietoare, a gusturilor desăvârșite și a preparatelor spectaculoase.

Chiar dacă nu călătorești, vin brandurile celebre la tine - harta stării de bine

Crăciunul acesta, redescoperă-i magia cu accesoriile Fissler. Intră pe SensoDays și achiziționează-le pe cele care îți pot fi alături la pregătirea mesei festive. Sunt șic, practice și îți ușurează mult munca în această perioadă. 

Pentru că mesele între membrii de suflet ai familiei noastre trebuie să exceleze si la capitole precum eleganță și spectaculozitate, tot pe SensoDays vei găsi porțelanuri Villeroy & Boch și cristaluri Zwiesel, perfecte pentru aranjarea mesei de Sărbători.

Pe aceeași platformă Home Deco ai o secțiunea specială dedicată cadourilor de Crăciun cu astfel de produse premium. Încă ai timp să intri pe site și să îți achiziționezi câteva, pentru tine sau pentru cei dragi.

Atmosfera casei este îmbunătățită cu ajutorul produselor SensoDays care curăță și purifică aerul

Petrecem mai mult timp acasă, acest spațiu devenind locul în care mâncăm, gătim, lucrăm și ne relaxăm. Așadar,  avem nevoie de soluții diverse pentru un aer cât mai curat în interior.

Printre cele premium, de calitate superioară și cu efect incontestabil demonstrat de sute de ani, se numără și lămpile Maison Berger.

Chiar dacă nu călătorești, vin brandurile celebre la tine - harta stării de bine

Cu ajutorul acestor produse, poți oricând să schimbi camera în care lucrezi fără să te mai gândești la mirosurile diferite sau aerul închis. 

Înainte de Sărbători, stăm mai mult în bucătărie, meniul de Crăciun necesită timp și spațiu, iar aerul trebuie să rămână mereu curat și proaspăt.

Pe lângă acest aspect, lămpile Maison Berger oferă și posibilitatea de a alege între arome speciale care să îți îmbrace casa în diferite povești olfactive. 

La SensoDays, partea de Home office & House Fashion vine cu relaxare, eficiență și un design inedit

Cum poți să rămâi relaxat și confortabil în timp ce ai de pregătit prezentări, să dai telefoane sau să ții conferințe online? Răspunsul este unul singur: biroul ales face diferența.

Încet, dar sigur, în ultimele luni biroul a devenit o constantă în casa noastră. Orele petrecute pe scaun, în fața calculatorului necesită soluții inteligente pentru a fi productivi, dar și relaxați și confortabili.

Chiar dacă nu călătorești, vin brandurile celebre la tine - harta stării de bine

Pe SensoDays ai câteva branduri, colecții și produse din care poți alege.

Conceptul scandinav al scaunului Stressless îl recomandă drept partenerul de lucru perfect, iar Kartell propune un mobilier modular interesant, cu un design semnat de Philippe Starck, Antonio Citterio sau Anna Castelli Ferrieri. Toate acestea aduc un suflu nou în materie de design modern, un aspect deloc de neglijat în zilele de sărbătoare, dar nu numai.

Ai toate motivele să intri pe site, să îți alegi piesele preferate, după care să îți transformi vizual casa. Ți-ai putea descoperi vocația de home designer, asta în timp ce bifezi un avantaj în plus al acestei perioade în care stăm mai mult acasă.

 “Harta stării de bine” nu ține de un bilet de avion sau de o destinație îndepărtată. Vine din interior, din dorința noastră de a ne trăi viața frumos chiar și în aceste condiții. Doar astfel vom descoperi atâtea și atâtea modalități de a fi bine în propria casă. SensoDays ne este alături și în acest proces, așa cum a făcut-o de atât de multe ori.

Aflat în topul platformelor de Home Deco din România, SensoDays se regăsește în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs. O statistică convingătoare, aflată într-o continuă schimbare, tocmai datorită calității produselor de pe SensoDays.  

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
fissler