CONFIRMARE Starbucks a deschis prima cafenea de tip drive thru din România

CONFIRMARE Starbucks a deschis prima cafenea de tip drive thru din România
scris 23 ian 2018

Lanțul de cafenele Starbucks a deschis astăzi prima cafenea de tip drive thru din România, în centrul comercial Militari, mișcare anunțată la finalul anului trecut de Profit.ro.

Cafeneaua este amplasată la intrarea pe Autostrada București-Pitești, în vecinătatea unui drive thru KFC.

Este prima unitate de acest tip din România a celor de la Starbucks.

Carrefour vrea să concedieze 2.400 de angajați, să vândă peste 270 de foste magazine Dia și să reducă mărimea hipermarketurilor din Franța CITEȘTE ȘI Carrefour vrea să concedieze 2.400 de angajați, să vândă peste 270 de foste magazine Dia și să reducă mărimea hipermarketurilor din Franța

În același timp, lanțul de cafenele va deschide în perioada următoare o nouă unitate în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, dar și una în centrul comercial Auchan din Drumul Taberei.

Obiectivul Starbucks în România este ca până în 2020 să își dubleze numărul de cafenele din țară. Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în București, în Plaza România. În 2015, lanțul de cafenele a fost preluat de către operatorul polonez Amrest.

În prezent, aproape 40 de cafenele Starbucks operează în țară.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
starbucks
drive thru
cafenea