Starbucks deschide o nouă cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani. Anul trecut negocia pentru "Palatul Bursei", din fața BNR

Starbucks deschide o nouă cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani. Anul trecut negocia pentru "Palatul Bursei", din fața BNR
scris 26 oct 2017

Lanțul de cafenele Starbucks va deschide în perioada următoare o nouă unitate în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, într-un spațiu deținut de antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanțului de restaurante La Mama. În vara anului trecut, după cum a anunțat atunci Profit.ro, lanțul negocia pentru deschiderea unei cafenele chiar în fostul sediu al Bibliotecii Naționale, "Palatul Bursei", din fața Băncii Naționale.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Starbucks a închiriat un spațiu cu o suprafață de peste 300 de metri pătrați distribuiți pe două niveluri plus terasă, vis-a-vis de restaurantul La Mama de pe strada Lipscani, tranzacție intermediată de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

"Cred că deschiderea unei cafenele Starbucks lângă un restaurant La Mama arată că apropierea a două branduri puternice nu pot decât să ajute la dezvoltarea unei zone istorice a Capitalei. Să nu uităm că suntem în fața Hanului Gabroveni și sunt sigur că mâncarea, cafeaua și cultura se vor întrepătrunde armonios", a declarat Cătălin Mahu.

Este cea de-a doua cafenea Starbucks din zona centrului istoric, prima fiind situată pe strada Franceză, la Hanu' lui Manuc.

Rețeaua de parfumerii Douglas se extinde cu încă un magazin, deschis în București Mall CITEȘTE ȘI Rețeaua de parfumerii Douglas se extinde cu încă un magazin, deschis în București Mall

Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în București, în Plaza România. În 2015, lanțul de cafenele a fost preluat de către operatorul polonez Amrest.

În prezent, există 34 de cafenele Starbucks în țară, dintre care 17 în București.

viewscnt
Afla mai multe despre
starbucks
lipsacani
centrul vechi
la mama