CONFIRMARE Un nou jucător - Retailerul Anson's, deținut de Peek&Cloppenburg, intră în România

CONFIRMARE Un nou jucător - Retailerul Anson's, deținut de Peek&Cloppenburg, intră în România

Sursa: Wikimedia Commons

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2021

Retailerul de modă pentru bărbați Anson's Herrenhaus intră în România, primul magazin urmând să fie deschis în București chiar luna aceasta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Magazinul va fi deschis în Sun Plaza, conform ultimului anunț, care confirmă informațiile transmise anterior de Profit.ro.

Planurile din e-commerce-ul românesc, noile reguli pregătite de autorități în domeniu și cum pot fi atrași mai mulți clienți sunt doar o parte dintre temele care vor fi prezentate la Videoconferința Profit E-commerce, organizată cu sprijinul Philip Morris România, Altex, ING și Telekom România și programată pentru 30 septembrie.

Videoconferința va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV, detalii fiind disponibile AICI

Brandul este deținut de grupul german Peek&Cloppenburg.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Pe lângă România, compania se va extinde cu brandul Anson's și în Croația și Cehia.

Retailerul, înființat în 1989, are în prezent circa 20 de magazine în Germania. 

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Compania germană Peek&Cloppenburg este deja prezentă în România cu brandul omonim. Retailerul deține opt magazine pe piața din România, patru dintre acestea fiind în mall-uri din București.

În viziunea companiei, experiența anterioară pe piețele din regiune și infrastructura Peek&Cloppenburg vor face ca intrarea Anson's în Europa de Est să fie un proces lipsit de dificultăți.

viewscnt
Afla mai multe despre
peek & cloppenburg
anson's herrenhaus
anson's
retailer