DAbo Doner ajunge la 52 de unități, dupa ce a deschis 4 restaurante doar în ultima săptămână

DAbo Doner ajunge la 52 de unități, dupa ce a deschis 4 restaurante doar în ultima săptămână
scris 24 sep 2020

DAbo Doner continuă planurile de expansiune, cu 4 restaurante deschise doar în ultima săptămână, în Pitești și Curtici și două în Sibiu și atinge 52 de unități. 

Următoarele orașe de pe harta DAbo vor fi Cluj, Medgidia, Brașov, Bacău și Brăila.

Grupul ARSIS, cel mai mare retailer independent din piața de telecom, aduce în România gelateria La Romana CITEȘTE ȘI Grupul ARSIS, cel mai mare retailer independent din piața de telecom, aduce în România gelateria La Romana

Deschiderile DAbo Doner continuă în acest an în ritmul deja stabilit, în pofida pandemiei. Vor urma 28 de noi unități, mai exact 20 de noi unități DAbo Doner – 15 în România și cinci peste graniță, și 8 unități DAbo Grill deschise în țară.

Noile restaurante sunt susținute din fondurile de investiții pentru redeschideri și relocări DAbo Doner, în valoare de 400.000 de euro. 

Franciza DAbo, fondată de sibianul Dan Paștiu în 2013, numără în prezent 52 de unități deschise în 32 de orașe, localuri care au în spate 31 de parteneri francizați. DAbo s-a extins rapid la nivel național, astfel că, în 2018, cifra de afaceri a întregului lanț de restaurante a atins la 17 milioane de euro, iar în 2019 a ajuns la 22 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
dabo doner
restaurante