Decathlon începe să comercializeze produse marcă proprie, fabricate în România, în magazinele din țară

Decathlon începe să comercializeze produse marcă proprie, fabricate în România, în magazinele din țară
scris 5 dec 2018

Retailerul francez de echipamente sportive Decathlon anunță intrarea la raft a etichetei „Fabricat în România”, în toate magazinele din țară.

Eticheta semnalizează produsele marcă proprie realizate în unități din România, în fabrici din București, Timișoara și Reșița care produc echipamente sportive pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.

Acestea sunt vândute intern, dar și în țări din întreaga Europă. Astfel, peste 60% din cantitățile vândute a peste 20 de modele din întreaga Europă sunt produse în România.   

ULTIMA ORĂ Măsuri pregătite pentru 2019: Valoarea tichetelor de vacanță va fi înghețată, primele vor fi sistate, angajările în sectorul public vor fi blocate CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Măsuri pregătite pentru 2019: Valoarea tichetelor de vacanță va fi înghețată, primele vor fi sistate, angajările în sectorul public vor fi blocate

În fabrica din București sunt realizate articole de încălțăminte pentru drumeție și trekking, sub brandul propriu Quechua. Produsele pentru ciclism, brandul B`Twin, sunt realizate în două fabrici, Sport Mechanical Workshop în Timișoara și Nextcity în Reșița.

Rețeaua Decathlon numără 23 de magazine.

Compania Decathlon a intrat în România în 2009, când a deschis magazinul din cartierul Militari din București.

Decathlon este deținut de familia franceză Mulliez, care mai controlează hipermarketurile Auchan și rețeaua de bricolaj Leroy Merlin.

viewscnt
Afla mai multe despre
decathlon
quechua