Demisie la vârful Kaufland

Demisie la vârful Kaufland
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 15 mar 2019

Patrick Kaudewitz (55 de ani ) a demisionat de la conducerea retailerului german Kaufland, decizie cu efect imediat, invocând motive personale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La acest moment nu a fost desemnat încă un înlocuitor.

Demisia survine într-un moment în care, conform presei locale, afacerile din Germania sunt considerate deficitare, iar cele din străinătate sunt slăbite, extinderea Kaufland în Australia fiind considerată un eșec. 

ULTIMA ORĂ FOTO Proiect imobiliar de peste 100 milioane euro, blocat de locuitorii cartierului bucureștean Floreasca. Hala Ford deschisă de nepotul lui Carol Davila devenea mall, cu modele Ford interbelice UPDATE Reacția One United Properties CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO Proiect imobiliar de peste 100 milioane euro, blocat de locuitorii cartierului bucureștean Floreasca. Hala Ford deschisă de nepotul lui Carol Davila devenea mall, cu modele Ford interbelice UPDATE Reacția One United Properties

În România, Kaufland este liderul pieței de retail, cu o cifră de afaceri de peste 10 miliarde de lei în 2017, ceea ce reprezintă 10,4% din totalul business-ului la nivel național.

Recent, Kaufland a deschis al treilea magazin din orașul Bacău și a ajuns la 121 hipermarketuri în România.

OMV Petrom și Auchan Retail pregătesc noi magazine MyAuchan în stațiile Petrom CITEȘTE ȘI OMV Petrom și Auchan Retail pregătesc noi magazine MyAuchan în stațiile Petrom

Kaufland a intrat pe piața din România din 2005 și este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de retail Lidl și se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în șapte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
kaufland
bacau