Deshiderea Colosseum Mall, amânată pe fondul pandemiei

Deshiderea Colosseum Mall, amânată pe fondul pandemiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iul 2020

Deschiderea Colosseum Mall, centru comercial ridicat în nord-vestul Bucureștiului, planificată inițial pentru sfârșitul acestui an, este reprogramată pentru 2021, având în vedere impredictibilitatea mediului de afaceri sub impactul pandemiei Covid-19.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Împreună cu partenerii noștri de afaceri am decis să vizăm anul 2021 pentru lansarea Colosseum Mall. Este o decizie naturală și responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât și pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru.”, a spus Mihai Dinu, Director General Colosseum Mall.

Colosseum Mall, o investiție de 30 milioane de euro, face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, care este prezent pe piața locală de aproape 9 ani.

Co-fondatorul Alibaba, Jack Ma, a vândut în 2019 acțiuni ale grupului în valoare de 8,2 miliarde de dolari, iar participația sa s-a redus de la 6,2% la 4,8% CITEȘTE ȘI Co-fondatorul Alibaba, Jack Ma, a vândut în 2019 acțiuni ale grupului în valoare de 8,2 miliarde de dolari, iar participația sa s-a redus de la 6,2% la 4,8%

În prezent, centrul comercial Colosseum are un grad de ocupare de 100%, iar odată cu lansarea Colosseum Mall, suprafața închiriabilă va atinge 54.500 mp.

viewscnt
Afla mai multe despre
colosseum mall
covid-19