Apa românească Aur'a se extinde pe noi piețe

Apa românească Aur'a se extinde pe noi piețe
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iul 2020

Redeschise după pandemie, celebrele vor avea pe mese și apa românească Aur'a, promovată de Aur’a Mineral Water, companie controlată de trei oameni de afaceri timișoreni cu investiții în energie, turism și servicii medicale, intră pe piețele din Elveția, Israel, Austria și Tenerife, precum și în cazinouri din Macao și hoteluri din Hong Kong.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

"Pandemia de coronavirus a luat pe toată lumea prin surprindere, a generat multe schimbări și a pus în așteptare multe proiecte. Dar încet-încet lucrurile reintră în normal, repornește turismul, iar vara acestui an ne aduce deschiderea unor noi piețe importante și cu mare potențial. Zilele acestea producem pentru Elveția, unde Aur'a va ajunge curând. Așteptăm să reintre totul în normal și în Macao și Hong Kong, unde apa Aur'a urmează să ajungă în celebrele hoteluri și cazinouri de cinci stele. Am făcut primele livrări, însă condițiile impuse de pandemie au dus la amânarea lansării oficiale pe aceste piețe", spune Horațiu Rada, președintele Aur’a Mineral Water.

EXCLUSIV Regulile decise pentru redeschiderea restaurantelor în interior: Mai mulți clienți la o masă, benzi cu sens unic, solnițele și meniurile trec de la o masă la alta doar cu dezinfectare, registru la intrare CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Regulile decise pentru redeschiderea restaurantelor în interior: Mai mulți clienți la o masă, benzi cu sens unic, solnițele și meniurile trec de la o masă la alta doar cu dezinfectare, registru la intrare

Odată cu repornirea sezonului turistic, apa din Munții Banatului va fi prezentă și în hotelurile și restaurantele din Tenerife, precum și în Italia, unde se pregătește lansarea oficială, fiind deja semnat un contract cu un distribuitor exclusiv. De asemenea, Aur'a urmează să fie exportată și în Israel, ca produs certificat Kosher.

Aur'a, care conține coloizi de aur și argint, este deja prezentă pe piețele din SUA, Franța și Marea Britanie, unde a continuat să se vândă și în ultimele luni, cu toate restricțiile impuse de pandemia de Covid-19.

Compania Aur’a Mineral Water este localizată în comuna Ocna de Fier, județul Caraș-Severin și are capital 100% românesc, fiind deținută de oamenii de afaceri timișoreni Horațiu Rada și Eleodor Coptil. Investiția face parte dintr-un proiect de 5 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
aur'a
apa
macao