Distribuitorul de produse electronice Vitacom, controlat de Vasile Vita, cu brandurile Well și Chrome, își ridică afacerile cu aproape 17% după un an de scădere

Distribuitorul de produse electronice Vitacom, controlat de Vasile Vita, cu brandurile Well și Chrome, își ridică afacerile cu aproape 17% după un an de scădere
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 30 aug 2017

Distribuitorul de produse și accesorii electronice Vitacom Electronics din Cluj, care se află pe piața locală de peste 25 ani și deține brandurile Well și Chrome, a încheiat anul trecut cu afaceri cu aproximativ 17% mai mari, după ce, în 2015, raportase afaceri în scădere cu peste 6%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Afacerile firmei au totalizat anul trecut peste 42 milioane de lei, cu o creștere de aproape 17% față de anul 2015, când au fost de peste 36 milioane, în scădere cu 6,25% față de anul precedent.

Vitacom Electronics a înregistrat anul trecut un profit net de peste 1 milion de lei, cu peste 9% mai mare față de anul precedent, când a avut un câștig net de aproape 950.000 de lei. În 2014, compania a raportat o cifră de afaceri de aproape 39 milioane de lei și un profit net de peste 900.000 de lei.

Parlamentul European vrea ca smartphone-urile și alte dispozitive electronice să fie mai durabile și să se repare mai ușor, dorind un suport legislativ în acest sens CITEȘTE ȘI Parlamentul European vrea ca smartphone-urile și alte dispozitive electronice să fie mai durabile și să se repare mai ușor, dorind un suport legislativ în acest sens

Anul trecut, compania avea 78 de angajați.

Vitacom Electronics, deținută de antreprenorul clujean Vasile Andrei Vita, activează pe piața locală de peste 25 de ani și deține 9 magazine retail în Cluj-Napoca, București, Timișoara și Iași.

În 2004, Vitacom a introdus pe piață produsele Well, prima marcă proprie, iar 4 ani mai târziu a lansat produsele Chrome, cea de-a doua marcă proprie.

Compania a încheiat parteneriate cu GP Batteries, CyberPower, Maxell și Pro's Kit, distribuind baterii GP, baterii alcaline, conectoare TV, lămpi, becuri, acumulatori, discuri Blu-Ray și UPS-uri pentru centrale termice.

viewscnt
Afla mai multe despre
vitacom
electronice
retail
afaceri