Elefant Online se împrumută la Alpha Bank pentru propria companie de software

Elefant Online se împrumută la Alpha Bank pentru propria companie de software
scris 14 oct 2021

Elefant Online a împrumutat 500.000 euro de la Alpha Bank, banii urmând să fie utilizați de Mammoth Software, firmă înființată în anul 2017 și controlată integral de retailerul online.

Mammoth Software va garanta cu ipoteca mobiliară asupra tuturor creanțelor prezente și viitoare rezultate din contractele comerciale încheiate/ce se vor încheia între Elefant Online și companie, precum și ipoteca mobiliară asupra tuturor creanțelor derivate din contractele comerciale ce se vor încheia între Mammoth Software și terți, contracte ce vor viza închirierea platformei de comerț electronic finanțate.

De asemenea, producătorul software va constitui ipoteca mobiliară asupra tuturor conturilor prezente și viitoare, deschise la Alpha Bank, alături de bilet la ordin „în alb”, fără protest, emis de Mammoth Software în favoarea Alpha Bank și ipoteca mobiliară pe disponibilități bănești, reprezentând suma necesară pentru acoperirea dobânzii datorate/ce va fi datorată băncii pentru împrumut, depus într-un cont de depozit deschis la Alpha Bank.

Cu 13 salariați, Mammoth Software asigură gestionarea și dezvoltarea platformei online pe care funcționează elefant.ro și elefant.md.

În 2020, afacerile companiei au atins 3,63 milioane de lei.

Pegas își ridică afacerile, dar intră pe minus CITEȘTE ȘI Pegas își ridică afacerile, dar intră pe minus

Elefant Online, care deține platforma elefant.ro, a înregistrat în 2020 afaceri de 253,3 milioane de lei

Acționarii Elefant Online sunt Millenium Gold Resources, controlată de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza, Olif și Catalyst Romania.

viewscnt
Afla mai multe despre
mammoth software
credit
alpha bank
elefant online