eMag dezvăluie produse din oferta de Black Friday: Samsung Galaxy S8 la 1.500 de lei

eMag dezvăluie produse din oferta de Black Friday: Samsung Galaxy S8 la 1.500 de lei
scris 15 nov 2018

eMag a anunțat, joi, zece dintre produsele din oferta de Black Friday, eveniment care începe vineri. Printre produse se numără telefonul Samsung Galaxy S8, 65GB, la 1.500 de lei și un televizor LED Star-Light, diagonala de 80 cm, la 400 de lei.

Printre produse se numără o combină frigorifică Arctic, capacitate totală 291 litri, la 600 de lei, pachet scutece Pampers la 100 de lei și oală sub presiune Tefal, capacitate 8 litri, la 150 de lei, potrivit companiei.

Cei interesați vor putea achiziționa și o mașină de găurit și înșurubat cu acumulator Bosch la 200 de lei sau ceas pentru bărbați Fossil la 190 de lei, scrie News.ro.

Black Friday 2018. LISTA ofertelor: de la aur, mașini, vacanțe și servicii dentist la bilete pentru Metallica și finala Champions League CITEȘTE ȘI Black Friday 2018. LISTA ofertelor: de la aur, mașini, vacanțe și servicii dentist la bilete pentru Metallica și finala Champions League

Oferta de Black Friday de la eMag cuprinde și o gamă variată de produse speciale, precum: monede de aur de 22K și lingouri de aur de 24K, 19.000 de nopți de cazare, mașini și motociclete, bilete la evenimente sportive și concerte sau abonamente la servicii medicale.

”Prin intermediul cardului de cumpărături eMAG-Raiffeisen Bank clienții beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
black friday
samsung galaxy s8