Fondatorii Salad Box și Marty Restaurants investesc 500.000 de euro într-o rețea de cafenele de specialitate și au în plan extinderea în SUA

Fondatorii Salad Box și Marty Restaurants investesc 500.000 de euro într-o rețea de cafenele de specialitate și au în plan extinderea în SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 feb 2017

Narcoffee Roasters a inaugurat cea de-a doua cafenea din rețea, amplasată în clădirea The Office, din Cluj Napoca. Proiectul lanțului de cafenele de specialitate le aparține lui Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants, și lui Dan Isai, fondatorul Salad Box, și a fost lansat pe piață în luna ianuarie, odată cu deschiderea primei cafenele în centrul Clujului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cei doi antreprenori clujeni vor investi, într-o primă fază, 500.000 de euro pentru deschiderea unui număr de minim 6 cafenele în Cluj și București. Pe termen scurt, investiția va fi extinsă la nivel național, iar pe termen mediu planurile vizează exportul conceptului și pe plan internațional.

„Narcoffee Roasters este un concept cu potențial de extindere foarte mare. Suntem deja în discuții cu posibili doritori de francize din SUA și Algeria, însă focusul nostru actual este piața internă”, afirmă Dan Isai.

Conceptul recent lansat este construit în jurul cafelei de specialitate selecționată și prăjită de Marius Nica, locul 10 în lume la cup tasting și campion național de latte art.  Designul locațiilor este semnat de arhitectul Cosmin Todor, câștigător al premiului Noblesse Interiors la Elle Decoration Design Awards 2016. Atât Marius Nica, cât și Cosmin Todor sunt parteneri în Narcoffee Roasters.

Cea mai scumpă versiune a lui Galaxy S8 ar putea avea un ecran imens CITEȘTE ȘI Cea mai scumpă versiune a lui Galaxy S8 ar putea avea un ecran imens

Reprezentanții Narcoffee Roasters spun că în decursul acestui an se vor pune bazele primelor cafenele din București, unde există deja o echipă în formare.

viewscnt
Afla mai multe despre
salad box
marty restaurants
narcoffee roasters
dan isai
marcelus suiu