FOTO Auchan remodelează în România casele de marcat pentru clienți. Ce se întâmplă cu foștii casieri

FOTO Auchan remodelează în România casele de marcat pentru clienți. Ce se întâmplă cu foștii casieri
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2023

Retailerul francez Auchan a început în România remodelarea liniilor de case din magazine și construirea unui parcurs 100% self check-out pentru clienți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ce așteptări au de la magazinele online din România clienții de pe piețele regionale de interes (Bulgaria, Grecia, Polonia, Slovacia și Ungaria), perspectivele economice ale comerțului online în anul 2023, răspunsurile pieței de curierat la cerințele tot mai specifice ale clienților, în contextul provocărilor anului, vor fi prezentate la Conferințele „Barometrul e-Commerce”, organizate de Profit.ro în parteneriat cu DPD România și devenite deja o tradiție. În acest an, conferința va fi organizată pe 7 martie, la Marriott Grand Hotel Bucharest, urmând să fie transmisă în direct și de PROFIT NEWS TV

Noua soluție de case este formată din case self service potrivite atât pentru un număr redus de produse, cât și pentru cumpărături mai voluminoase, fiind destinată pentru a evita formarea de cozi și pentru a reduce timpul de aștepare la case. În funcție de dimensiunea magazinului, între 16-50 de case rapide self check-out funcționează permanent în fiecare unitate.

Supermarketuri din Marea Britanie raționalizează fructe și legume CITEȘTE ȘI Supermarketuri din Marea Britanie raționalizează fructe și legume

Întregul proces de scanare a cumpărăturilor va fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul "consilierilor de case", care vor fi acum foștii angajații din zona caselor de marcat.

„Proiectul de modernizare a caselor de marcat este natural în contextul social aflat în continuă schimbare și reprezintă răspunsul nostru la nevoile clienților și angajaților, dar și un nou pas în transformarea digitală a companiei noastre”, spune Gabriela Gealapu, Manager Național Case.

FOTO Auchan remodelează în România casele de marcat pentru clienți. Ce se întâmplă cu foștii casieri


În prezent, 12 dintre magazinele Auchan (hipermarketuri, supermarketuri și magazine de proximitate MyAuchan) din București, Cluj, Constanța, Brașov, Iași și Timișoara sunt deja echipate cu noul sistem de case, urmând ca până în 2025 acesta să fie disponibil în toate unitățile rețelei.

Auchan România are în portofoliu 344 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 305 magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 290 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
case de marcat