FOTO Cometex, parte din grupul Altex, lansează un nou parc comercial

FOTO Cometex, parte din grupul Altex, lansează un nou parc comercial
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2023

Cometex, dezvoltator imobiliar de parcuri retail, parte din grupul Altex România,  inaugurează un nou parc comercial, în Râmnicu Vâlcea.

Urmărește-ne și pe Google News

Cu o suprafață de circa 9.000 de metri pătrați, Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea reprezintă rezultatul unei investiții de peste 11 milioane de euro.

DECIZIE FOTO Noile reguli pentru vânzarea alimentelor din insecte în magazine - adoptate. Panou obligatoriu de avertizare CITEȘTE ȘI DECIZIE FOTO Noile reguli pentru vânzarea alimentelor din insecte în magazine - adoptate. Panou obligatoriu de avertizare

Cometex are în portofoliu 10 parcuri de retail aflate în orașele: Turnu Măgurele, Huși, Giurgiu, Deva, Slatina, Satu Mare, Brașov, Dej, Vatra Dornei și Râmnicu Vâlcea. 

În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

Recent, Cometex și-a majorat capitalul social cu un teren din intravilanul orașului Timișoara, cu o suprafață de 11.460 metri pătrați și evaluat de Colliers la 2,3 milioane de euro. Terenul a fost adus aport la capitalul social de acționarul Altex Romania, care deține după operațiune o cotă de 11,72%. Restul acționarilor sunt Dan Ostahie Holding - 33,33%, Real Estate - 35,15%, Altex Service - 6,79% și Despec International - 13%.

FOTO Cometex, parte din grupul Altex, lansează un nou parc comercial

viewscnt
Afla mai multe despre
cometex
altex
parc comercial