FOTO McDonald’s lansează o campanie masivă de recrutare în România, în timp ce pregătește concedieri în alte țări. Cu ce salarii

FOTO McDonald’s lansează o campanie masivă de recrutare în România, în timp ce pregătește concedieri în alte țări. Cu ce salarii
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2023

McDonald’s lansează în România o campanie de recrutare derulată la nivel național, cu peste 1.000 locuri de muncă ofertate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Locurile de muncă includ toate pozițiile disponibile în restaurantele McDonald’s din țară: Crew Member (lucrător comercial), Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate).

„Peste 45% dintre colegii noștri fac parte din Generația Z, iar mulți dintre aceștia se află la primul job”, spune Paul Drăgan, Director General McDonald’s România.

H&M raportează un profit operațional surprinzător CITEȘTE ȘI H&M raportează un profit operațional surprinzător

Pachetul salarial pentru un nou angajat variază în funcție de poziția ocupată și de numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă în valoare de 30 de lei pe zi, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend și bonusuri acordate în funcție de rezultatele obținute de restaurant. 

Astfel, pentru o normă de 8 ore, un Crew Member (lucrător comercial) poate ajunge la un pachet salarial de până la 3.200 de lei net, un Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate) poate obține un venit de până la 3.500 de lei net, iar un Manager Trainee, de până la 4.000 de lei net.

FOTO McDonald’s lansează o campanie masivă de recrutare în România, în timp ce pregătește concedieri în alte țări. Cu ce salarii

Pe de altă parte, lanțul de restaurante McDonald's își închide temporar birourile din SUA în această săptămână, în timp ce se pregătește să informeze angajații companiei cu privire la concedierile pe care le va face în cadrul unei restructurări mai ample

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 96 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 50 restaurante cu McDrive și 53 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. 

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 175 de restaurante și are 9.000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe.

Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, și implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport naval, inginerie și tehnologie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
recrutare
locuri de munca