FOTO Produs alimentar periculos retras de la vânzare din magazinele Carrefour

FOTO Produs alimentar periculos retras de la vânzare din magazinele Carrefour
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2023

Carrefour retrage de pe piață mai multe loturi de file de somon norvegian afumat, produs de OCEAN FISH, ca urmare a prezenței Listeria monocytogenes.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Vă informăm că societatea OCEAN FISH S.RL. a inițiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidentierii prezentei Listeria monocytogenes. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G și FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT, FELIAT 100G”, se arată într-un anunț postat pe site-ul ANSVSA.

CONFIRMARE FOTO McWin, având în spate fondatorul AmRest, achiziționează operatorul Popeyes din România. L-a recrutat pe cel care a resuscitat inițial și Burger King pe piața locală CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO McWin, având în spate fondatorul AmRest, achiziționează operatorul Popeyes din România. L-a recrutat pe cel care a resuscitat inițial și Burger King pe piața locală

Potrivit sursei citate, se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat, scrie News.ro.

”Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, a transmis Carrefour.

Persoanele care au consumat produsele și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.

”Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni”, se mai arată în anunț.

O problemă similară a fost semnalată și la finalul lunii august

FOTO Produs alimentar periculos retras de la vânzare din magazinele Carrefour

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
peste