FOTO Produs Nestle, retras de pe piață

FOTO Produs Nestle, retras de pe piață
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2023

Nestle România retrage de pe piață o canditate limitată dintr-un produs care are în componență pastă de arahide și poate fi fi periculos pentru persoanele cu alergii la arahide.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Nestle România retrage și recheamă din piață o cantitate limitată din produsul KitKat Pops Peanut & Corn 110g care nu prezintă etichetă în limba română. Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la arahide, deoarece acesta conține în rețetă pastă de arahide”, arată anunțul postat pe pagina ANSVSA.

Prețurile mondiale la alimente au revenit la minimul ultimilor doi ani, în pofida scumpirii orezului CITEȘTE ȘI Prețurile mondiale la alimente au revenit la minimul ultimilor doi ani, în pofida scumpirii orezului

Potrivit acestuia, persoanele care sunt alergice la arahide nu trebuie să consume produsul, scrie News.ro.

Pentru a primi contravaloarea produsului, cumpărătorii sunt rugați să păstreze produsul și să contacteze compania, la 0800 863 785 - de luni până vineri între orele 08:00 - 21:00 sau pe e-mail la contact@ro.nestle.com.

FOTO Produs Nestle, retras de pe piață

viewscnt
Afla mai multe despre
nestle
kitkat pops peanut & corn