FOTO Tranzacție surpriză - Copos cumpără un restaurant celebru

FOTO Tranzacție surpriză - Copos cumpără un restaurant celebru
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2022

George Copos, care controlează companiile Ana Teleferic și Ana Hotels, ar urma să semneze actele în următoarele două săptămâni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reprezentanții companiei Aro Palace au declarat că s-a ajuns la o înțelegere cu George Copos pentru vânzarea restaurantului Panoramic de pe muntele Tâmpa, închis de mai mulți ani.

VEZI AICI ȘI Călin Ile preia conducerea companiei Aro-Palace Brașov, care deține celebrul hotel proiectat de nepotul lui Ion Creangă: Intenționăm sa redeschidem renumitul restaurant panoramic. Va fi prim actor al turismului din Brașov

ULTIMA ORĂ Clujana, cu o istorie de peste 100 de ani, în faliment CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Clujana, cu o istorie de peste 100 de ani, în faliment

„Important este că am bătut palma”, a confirmat, pentru Biz Brașov, Călin Ile, președintele Consiliului de Administrație al Aro Palace, compania care deține restaurantul.

George Copos a recunoscut înțelegerea, dar „de la a bate palma până la a parafa tranzacția este destul de mult”. „Noi am trimis arhitecții și inginerii să ne facă un raport cu privire la situația clădirii. Acest raport ne va parveni miercuri, iar apoi vom lua o decizie privind achiziția”, a susținut omul de afaceri bucureștean.

Luna trecută, aflat în Poiana Brașov, pentru a verifica modul în care a fost efectuată modernizarea telecabinei Capra Neagră, Copos spunea că speră să se înțeleagă cu compania hotelieră Aro Palace pentru preluarea sau asocierea în cadrul Restaurantului Panoramic, cel mai „înalt” local din Brașov.

Tranzacție: Rekord Alba-Iulia, printre cei mai mari producători europeni de încălțăminte tehnică și sport, cumpărat de italienii de la MGM CITEȘTE ȘI Tranzacție: Rekord Alba-Iulia, printre cei mai mari producători europeni de încălțăminte tehnică și sport, cumpărat de italienii de la MGM

„Nu ar merita să investești în telecabina Tâmpa 3 milioane de euro dacă nu poți să preiei și Panoramicul, unde ar trebui investite patru milioane de euro”, a explicat Copos, potrivit Adevarul.

Restaurantul de pe Tâmpa a fost scos la vânzare de Aro Palace în urmă cu opt ani, solicitând un preț de 1,14 milioane de euro.

În anii următori, activul a mai fost scos la vânzare, dar nimeni nu s-a arătat interesat, având în vedere că accesul se face doar cu prin intermediul telecabinei operate de compania Ana Teleferic, controlată de omul de afaceri George Copos.

viewscnt
Afla mai multe despre
george copos
restaurantul panoramic