Frații Comăniciu, foști proprietari ai Delaco, își extind afacerea cu cartofi prăjiți

Frații Comăniciu, foști proprietari ai Delaco, își extind afacerea cu cartofi prăjiți
scris 9 apr 2019

Frații Tudor și Dragoș Comăniciu, care au preluat recent centrul comercial Magnolia Center din Brașov, tranzacție anunțată în premieră de Profit.ro, își extind afacerea cu cartofi prăjiți, lansată în 2006, dar menținută doar la nivel local, în Brașov. După ce au venit în primăvară în București și au intrat recent și în gara de Nord din Capitală, cei doi frați deschid acum un spațiu în centrul comercial Iulius Mall din Timișoara.

Ei au mai deschis la finele anului trecut o unitate și în Ploiești, în mall-ul AFI Palace.

Frații Comăniciu sunt foștii proprietari ai companiei Delaco, unul dintre principalii furnizori de produse lactate pentru marile rețele de magazine din România, afacere vândută de aceștia în 2010 grupului francez Bongrain cu circa 10 milioane euro.

Tranzacție finalizată: AFI mai cumpără un teren lângă mall-ul din Cotroceni CITEȘTE ȘI Tranzacție finalizată: AFI mai cumpără un teren lângă mall-ul din Cotroceni

Cei doi frați dețin în Brașov 2 restaurante sub brandul Cartofisserie, în care meniul fast-food este bazat în principal pe cartofi prăjiți.

Afacerea a fost lansată în 2006, dar întreruptă temporar, fiind relansată recent.

Un producător german de utilaje pentru termoformare și industria de ambalaje pentru clienți din retail, cu afaceri de peste 100 milioane euro, a venit în România CITEȘTE ȘI Un producător german de utilaje pentru termoformare și industria de ambalaje pentru clienți din retail, cu afaceri de peste 100 milioane euro, a venit în România

În 2015, averea familiei Comăniciu era estimată la 17-19 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
magnolia
brasov
miller