Galeriile Lafayette vor să ajungă la 10 magazine în China până în 2025

Galeriile Lafayette vor să ajungă la 10 magazine în China până în 2025
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2019

Galeriile Lafayette, celebrul magazin din Paris care atrage milioane de pasionați ai cumpărăturilor, intenționează să deschidă opt noi magazine în China până în anul 2025, care se vor adăuga celor două magazine pe care grupul francez de distribuție le deține deja la Beijing și Shanghai, a declarat vineri directorul general Nicolas Houzé, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul francez, renumit printre chinezi care reprezintă o treime din clienții magazinului principal de pe bulevardul Haussmann din Paris, a inaugurat vineri la Shanghai cel de-al doilea magazin al său din China, după cel din Beijing deschis în 2013, scrie Agerpres.

Decizie: Restaurantele KFC schimbă regula pentru băuturi, după ce ANPC le-a găsit bacterii CITEȘTE ȘI Decizie: Restaurantele KFC schimbă regula pentru băuturi, după ce ANPC le-a găsit bacterii

Până în 2025, grupul intenționează ca piața din China să reprezinte undeva între 60% și 70% din cifra de afaceri realizată la nivel internațional, a declarat vineri directorul general Houzé.

Galeriile Lafayette numără 59 de magazine în Franța iar la nivel internațional sunt prezente la Dubai, Doha, Berlin, Istanbul, Beirut și Jakarta. În lunile următoare va fi inaugurat un magazin la Luxemburg iar în 2022 altul la Milano.

viewscnt
Afla mai multe despre
galeriile lafayette
magazin
china