Gebrüder Weiss investește 4 milioane de euro pentru extinderea depozitului de la Sibiu și vrea noi hub-uri în România

Gebrüder Weiss investește 4 milioane de euro pentru extinderea depozitului de la Sibiu și vrea noi hub-uri în România
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 19 apr 2021

Gebrüder Weiss, unul dintre principalii jucători de pe piața de transport și soluții logistice, va investi 4 milioane de euro, în acest an, pentru extinderea depozitului de la Sibiu și vrea să deschidă noi hub-uri în zona de nord-vest a României.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Suprafața depozitului de la Sibiu va crește astfel cu 4.000 mp, la 8.500 mp. Alte investiții programate pentru acest an vizează continuarea procesului de digitalizare, compania urmând să lanseze în curând o platformă care va acoperi toate serviciile din portofoliu.

“Gebrüder Weiss România are ca principală strategie extinderea continuă pe plan local, iar în perioada următoare vizăm deschiderea de noi hub-uri în zona de Nord-Vest a țării”, a declarat pentru Profit.ro directorul general al companiei, Viorel Leca.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

În prezent, compania are nouă terminale, situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova.

Operatorul logistic a avut anul trecut o cifră de afaceri de 67,7 milioane euro, în ușoară creștere față de 2019, iar pentru anul în curs mizează pe o creștere a business-ului de 3-5%.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Evoluția a fost susținută, printre altele, de creșterea de 85% înregistrată pe segmentul livrărilor la domiciliu, ca urmare a dezvoltării masive a comerțului online în contextul restricțiilor impuse de COVID și al adoptării la scară mare a sistemului de muncă de acasă.  

Compania a direcționat către divizia Home Delivery cele mai importante fonduri pe care le-a avut la dispoziție anul trecut pentru investiții, astfel că a lansat la Bolintin Deal un hub nou, cu o suprafață de 3.000 mp, dedicat livrărilor la domiciliu.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Investițiile de anul trecut au totalizat 1,77 milioane euro și au vizat de asemenea digitalizarea serviciilor, compania lansând un serviciu care permite actualizarea continuă a timpului estimat de sosire a expedierilor.

Gebrüder Weiss are 700 de angajați și este deținută de compania cu același nume din Austria.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Operatorul logistic a avut anul trecut, la nivel global, o cifră de afaceri de 1,77 miliarde de euro. Grupul are peste 7.400 de angajați și deține o rețea formată internațională din 170 de filiale, unități operaționale și birouri.

viewscnt
Afla mai multe despre
gebrüder weiss
investiții