Gelateria artizanală Velocità se dezvoltă prin sistemul de franciză

Gelateria artizanală Velocità se dezvoltă prin sistemul de franciză
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2021

La mai puțin de doi ani de la momentul lansării, gelateria artizanală Velocità se extinde prin franciză și își propune să deschidă cel puțin patru locații noi, la nivel național, în anul 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Velocità reprezintă un concept 100% românesc, fondat în anul 2019, fiind singura franciză autohtonă din segmentul gelateriilor artizanale. În prezent, Velocità operează două locații în București: Velocità - Calea Victoriei și Velocita – Ion Câmpineanu.

Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare CITEȘTE ȘI Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare

În primul an de activitate, Velocità a înregistrat vânzări de circa 1 milion de euro, prin operațiunile gelateriei din Calea Victoriei. Velocità va investi în 2022 într-o locație nouă flagship și în dezvoltarea unei unități de producție care să susțină planurile companiei de expansiune la nivel național și internațional.

“Am văzut o oportunitate pe piața locală de gelato - un spațiu liber între dorința de produse premium și oferta existentă. Dorim ca Velocità să ajungă în marile orașe din țară, iar în următorii ani și în alte țări din Europa. În 2022 vom continua cu dezvoltarea în București, iar în primăvară vom deschide prima locație în afara Capitalei, la Brașov”, a declarat Adnana Popa, fondator și CEO al Velocità.

viewscnt
Afla mai multe despre
velocità
franciză