Grupul ARSIS, cel mai mare retailer independent din piața de telecom, aduce în România gelateria La Romana

Grupul ARSIS, cel mai mare retailer independent din piața de telecom, aduce în România gelateria La Romana
scris 22 sep 2020

Grupul ARSIS ce operează în Romania încă din anul 1991 și care este cel mai mare retailer independent din piața de telecom, precum si cel mai mare dealer Vodafone, aduce în România, în sistem de franciză, prima gelaterie La Romana.

Prima gelaterie La Romana a fost deschisă în Afi Cotroceni, iar investiția a fost de aproximativ 350.000 euro, dintre care 240.000 euro au fost investiți în echipamente.

Din grupul ARSIS mai fac parte Mobiup Distribution, distribuitor de accesorii pentru telefoane, retailerul de accesorii pentru telefoane Mobicell precum și 3 restaurante Subway.

Un nou restaurant Burger King în București CITEȘTE ȘI Un nou restaurant Burger King în București

”Apetitul clienților români pentru gelaterie artizanală este din ce în ce mai mare, astfel că decizia de a investi în acest business a fost una dictată de piață. De altfel, deschiderea unei gelaterii artizanale este o idee mai veche, dar care aștepta momentul oportun pentru implementare. Am ales să investesc în franciza La Romana, în primul rând pentru gust. Am călătorit în Italia de mai multe ori pentru a degusta și vizita diverse gelaterii, iar gustul și diversitatea sortimentelor La Romana m-au impresionat și m-au convins. Apoi, conceptul acestui brand, de la mobilier și până la modul de prezentare și servire, este unic prin eleganța și rigurozitatea sa. Iar faptul că înghețata La Romana a trecut testul timpului și este atât de iubită în întreaga lume a fost un argument în plus,” Radu Mirea, acționar majoritar ARSIS Group.

Primul salon de înghețată La Romana s-a născut în centrul istoric al orașului Rimini, în anul 1947, primind numele fiicei fondatorului, Romana. Afacerea a fost preluată câțiva ani mai târziu de maestrul gelatier Vito Zucchi, ai cărui fii, Massimiliano și Ivano, administează în prezent afacerea.

Începând cu anul 2013, La Romana și-a început extinderea în Europa, în țări precum Spania și Italia, iar în anul 2020 este programată iaugurarea primei gelaterii La Romana din Dubai. În prezent, lanțul La Romana numără peste 53 de gelaterii.

viewscnt
Afla mai multe despre
grupul arsis
gelaterie
la romana