Rovere Mobili deschide al 2-lea showroom Veneta Cucine din România

Rovere Mobili deschide al 2-lea showroom Veneta Cucine din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 sep 2020

Rovere Mobili, unul dintre liderii pieței românești de amenajări interioare, a investit 0,4 milioane de euro în cel de al doilea showroom Veneta Cucine din România, care va fi deschis pe 1 octombrie în Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Veneta Cucine este cel mai mare producător de seturi de bucătării din Italia, poziționându-se de a lungul istoriei sale de peste jumătate de secol ca un furnizor de soluții premium de mobilier pentru bucătărie și nu numai. Compania deține cinci fabrici în Italia și produsele sale sunt vândute într-o rețea de sute de magazine din 54 de țări.

Bulgaria și România - cea mai redusă utilizare a comerțului electronic din UE CITEȘTE ȘI Bulgaria și România - cea mai redusă utilizare a comerțului electronic din UE

Noul showroom din Timișoara se întinde pe un spațiu de 590 de metri pătrați, amenajaț pe două etaje, și va include o varietate amplă de modele și tipuri de bucătării, dar și alte tipuri de mobilier și produse complementare.

Primul showroom Veneta Cucine din România a fost deschis în 2015 în București, în zona Băneasa. Ambele unități sunt administrate de către Rovere Mobili, importator de mobilier premium din Italia și unul din cei mai importanți furnizori de soluții de mobilare din România.

Oficialii companiei estimează că nou showroom Veneta Cucine din Timișoara va înregistra vânzări de 0,8 milioane de euro în primul an de funcționare.

”Chiar dacă contextul social și cel de business este incert în această perioadă, am decis să ne continuăm planurile stabilite pentru 2020. Astfel, în luna martie am lansat magazinul nostru online rovereshop.ro iar în curând vom deschide un nou showroom Veneta Cucine. Am ales Timișoara deoarece există o cerere ridicată pentru soluții de mobilare premium în zona de vest a țării, ținând cont și de dezvoltarea vertiginoasă a segmentului rezidențial regional. În plus, această perioadă în care petrecem cu toții mai mult timp în căminele noastre a dus la o creștere a gradului de apreciere pentru soluții de mobilare calitative, cu un design inovator și funcțional”, a declarat Ionela Bercu, director executiv Rovere Mobili.

Veneta Cucine a pornit în 1967 ca o afacere de familie în provincia Treviso și a ajuns cel mai mare producător de mobilier de bucătărie din Italia. Companie deține unități de producție cu o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați, în care sunt produse zilnic peste 200 de seturi premium de mobilier. Veneta Cucine este o companie ecologică, folosind 100% lemn reciclat și limitând emisiile dăunătoare, inovând de-a lungul timpului în ceea ce privește identificarea de noi lacuri, tratamente anti-bacteriene și materiale utilizate.

Rovere Mobili este unul dintre liderii pieței românești de amenajări interioare, începându-și activitatea în 2002. Compania s-a poziționat în timp ca liderul în domeniul furnizării de mobilier de lux produs în Italia, având în acest moment 10 magazine în Brașov, București, Cluj – Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
rovere mobili
veneta cucine