Grupul cipriot Voici La Mode a preluat franciza pentru România a retailerului britanic Marks & Spencer

Grupul cipriot Voici La Mode a preluat franciza pentru România a retailerului britanic Marks & Spencer
scris 19 sep 2017

Grupul cipriot Voici La Mode a preluat franciza pentru România a retailerului britanic de îmbrăcăminte și decorațiuni interiorare Marks & Spencer, incluzând în portofoliu trei magazine, din Băneasa Shopping City, Plaza Romania și București Mall, și intenționând să deschidă noi magazine.

Tranzacția a fost pregătită din luna mai.

Marks & Spencer nu a reușit să găsească o alternativă viabilă pentru celelalte trei magazine aflate în Iași, Mega Mall București și City Park Constanța, prin urmare M&S a luat hotărârea de a închide aceste magazine.

FOTO Pizza Hut redeschide primul restaurant din România CITEȘTE ȘI FOTO Pizza Hut redeschide primul restaurant din România

În prezent, Voici La Mode Group deține și operează branduri precum Dorothy Perkins, Wallis, Evans Arcadia Grup și Celio Men. Grupul operează și în sectorul ospitalității, cu lanțul Café La Mode Café/ Restaurant, care include o afacere în sistem de catering.

Marks & Spencer a fost înființată în 1884 și a intrat pe piața din România în 2000.

Grupul Voici La Mode lucrează în parteneriat cu Marks & Spencer din anul 1960 și operează patru magazine în sistem de franciză M&S în Nicosia, Cipru.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
spencer
franciza