Grupul City Grill investește 500.000 euro în fosta berărie Becker Brau din Rahova

Grupul City Grill investește 500.000 euro în fosta berărie Becker Brau din Rahova

Daniel Mischie, CEO City Grill Group

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2019

Grupul City Grill deschide un restaurant în spațiul fostei berării Becker Brau din cartierul bucureștean Rahova, în urma unei investiții de 500.000 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Situată în cartierul Uranus, pe Calea Rahovei, în incinta fostei fabrici de bere, noul restaurant din portofoliul Grupului City Grill Spațiul are o suprafață de peste 1.000 metri pătrați și poate găzdui până la 300 oaspeți în interior și 200 pe terasă. 

Deschiderea face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare al Grupului City Grill, care vizează extinderea portofoliului de restaurante în clădiri sau locuri cu istoric în domeniul ospitalității, în București sau orașe mari din țară. 

Victoria’s Secret, deja prezentă în România, se extinde pe piața locală CITEȘTE ȘI Victoria’s Secret, deja prezentă în România, se extinde pe piața locală

"Bugetul total de investiții în noi restaurante sau reamenajari ale grupului pentru acest an poate depăși 3,5 milioane euro, dezvoltarea fiind condiționată de găsirea unor spații potrivite", spune Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

În 2018, Grupul City Grill a ajuns la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o creștere de 11% față de anul precedent. Valoarea investițiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

City Grill are peste 1.350 de angajați în restaurantele și cafenelele operate. 

Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café.

viewscnt
Afla mai multe despre
city grill
becker brau
berarie