Grupul Zacaria deschide un parc de retail în Cisnădie, într-o fostă fabrică de covoare, investiție de peste 11 milioane de euro

Grupul Zacaria deschide un parc de retail în Cisnădie, într-o fostă fabrică de covoare, investiție de peste 11 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2022

Grupul maltez Zacaria, dezvoltator de spații logistice, va deschide anul viitor un parc de retail în Cisnădie, Sibiu, în urma unei investiții de peste 11 milioane de euro. Zacaria Retail Park Cisnădie va ocupa o suprafață închiriabilă de 9.000 de metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Situat în zona centrală din Cisnădie, noul parc de retail va fi dezvoltat prin reconversia unei foste fabrici de covoare, pe o suprafață totală de 11.500 de metri pătrați, care include suprafața închiriabilă din proiect cât și o ancoră de tip supermarket. 

Netflix vrea să dubleze numărul de jocuri până la sfârșitul anului CITEȘTE ȘI Netflix vrea să dubleze numărul de jocuri până la sfârșitul anului

Zacaria Retail Park Cisnădie este al doilea parc de retail și al 15-lea proiect imobiliar dezvoltat de compania imobiliară din România. Compania a început deja lucrările la cea mai mare investiție de retail de până acum din Cisnădie, iar lucrările de demolare și reconversie sunt în plină desfășurare.

Cisnădie are o populație înregistrată de peste 24.000 de locuitori, suplimentată și de alți 10.000 - 15.000 de rezidenți.

Zacaria face parte din grupul internațional Alf Mizzi & Sons, care a fost fondat în Malta în 1915. Compania este un dezvoltator imobiliar industrial full-service, specializat în achiziționarea, construcția, dezvoltarea și gestionarea proprietăților industriale și rezidențiale. Până în prezent, Zacaria a dezvoltat peste 200.000 de metri pătrați de spații industriale, peste 15.000 de metri pătrați de spații de retail și birouri și a finalizat dezvoltarea și vânzarea a 4 proiecte rezidențiale. În timp ce portofoliul rezidențial de proiecte Valletta se extinde în prezent, cu două dezvoltări în curs de desfășurare în Sibiu și Craiova, compania își extinde și investițiile în sectorul de retail.

După ce a vândut 4 parcuri logistice din Craiova, Sibiu, Arad și Oradea către CTP pentru o sumă între 55 și 60 de milioane de euro, grupul maltez Zacaria a anunțat în toamnă că tranzacția îi va permite companiei cu sediul în Sibiu să continue dezvoltarea de parcuri industriale, centre comerciale și proiecte rezidențiale în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
grupul zacaria
cisnădie
retail