După vânzarea a patru parcuri logistice către CTP, grupul maltez Zacaria se concentrează pe rezidențial

După vânzarea a patru parcuri logistice către CTP, grupul maltez Zacaria se concentrează pe rezidențial
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2021

După ce a vândut 4 parcuri logistice din Craiova, Sibiu, Arad și Oradea către CTP pentru o sumă între 55 și 60 de milioane de euro, grupul maltez Zacaria a anunțat că tranzacția îi va permite companiei cu sediul în Sibiu să continue dezvoltarea de parcuri industriale, centre comerciale și proiecte rezidențiale în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„În ceea ce privește planurile noastre imediate, vom continua dezvoltarea de noi parcuri industriale, în primă fază în Sibiu și Piteși și, mai mult, vom accelera construcția ansamblurilor rezidențiale, având deja câteva terenuri pregătite. În același timp, infuzia de capital va fi direcționată și către noi linii de business pe care dorim să le deschidem în România, îndeosebi în sectorul de retail”, a declarat Jonathan Scifo Diamantino, CEO Zacaria.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Compania va demara curând trei proiecte rezidențiale, în Sibiu, Craiova și București, și va lansa pe piață aproximativ 550 de apartamente.

În continuare, Zacaria va demara în luna octombrie a acestui an un proiect rezidențial în Sibiu ce totalizează 3 blocuri și 121 de apartamente. Pentru finalul anului 2021, Zacaria a programat debutul unui alt proiect major situat în centrul Craiovei. Valletta Towers însumează 191 de apartamente dispuse în 4 blocuri.Totodată, în prima jumătate a anului 2022, compania intenționează să demareze și faza a doua a proiectului situat în Pipera, American Village. Vânzarea vilelor din cartierul bucureștean a ajuns aproape de final, astfel că dezvoltatorul pregătește lansarea pe piață a 234 de apartamente de 2, 3 și 4 camere.

Zacaria a hotărât să dezvolte un nou proiect de tip strip mall, în centrul orașului Cisnădie, unde Lidl va fi ca ancoră. Dezvoltatorul intenționează să construiască și două clădiri cu o suprafață închiriabilă de aproape 9.000 mp.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
zacaria
locuinte
rezidential