Home & Deco: site-ul Sensodays.ro este alături de clienții săi cu stocuri și livrări în siguranță

Home & Deco: site-ul Sensodays.ro este alături de clienții săi cu stocuri și livrări în siguranță
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 26 mar 2020

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul home & deco, SensoDays.ro este alături de clienții săi și îi poate susține în finalizarea proiectelor în siguranță, respectând toate normele impuse de starea de urgență.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Am ridicat nivelul stocurilor cu peste 30% pentru a putea satisface rapid nevoile clienților în perioada următoare. Suntem pregătiți să susținem cererea de produse home & deco cu produse de calitate și soluții viabile de funcționalitate și confort, chiar și în cazul în care importurile vor avea de suferit.” a declarat Milena Nedelcu, reprezentant SensoDays.ro.

SensoDays.ro are o flotă de livrări proprie, sunt respectate toate regulile de igienă necesare, iar specialiștii Home & Deco sunt disponibili telefonic sau în aplicația de chat online.

Pentru a încuraja izolarea la domiciliu, singura metodă dovedită până acum de încetinire a răspândirii virusului, magazinul online este pregătit cu o flotă de livrări proprie, care poate adresa peste 100 de clienți / zi în București și Sectorul Agricol Ilfov, cu mașini dezinfectate și șoferi instruiți în a respecta procedurile de igienă impuse și necesare.

Clienții nu trebuie să se deplaseze, pentru că la SensoDays.ro telefoanele sunt mereu deschise, iar specialiștii home & deco sunt disponibili 100% de luni până sâmbătă, inclusiv pe aplicația de chat online.

Suplimentar, fiecare comandă online este verificată gratuit pentru compatibilitatea tehnică a produselor comandate, astfel încât surprizele la montaj să fie eliminate.

Accesul în showroom-urile SensoDays.ro se face numai cu programare online, aceste spații fiind dezinfectate periodic

Proiectele de complexitate ridicată care nu pot fi detaliate telefonic se pot discuta în showroom-urile SensoDays în baza unei programări online și cu respectarea regulilor de distanțare socială. Nici o altă persoană nu va intra în showroom pe parcursul rezervării. Showroom-urile sunt dezinfectate periodic.

SensoDays.ro este un partener de încredere și în această perioadă, oferind servicii fluente, sigure, rapide și de calitate

Rapiditatea cu care această pandemie s-a așternut în întreaga lume a surprins multe case și mulți dezvoltatori chiar în mijlocul proiectelor de amenajare. Nevoia de funcționalitate, confort și igienă acasă redefinesc paradigma luxului. Mai mult ca oricând, este astăzi nevoie de specialiști capabili să ofere servicii fluente, rapide și de calitate în deplină siguranță.

#StaiAcasa și #AiGrijaDeTine pentru că poți avea încredere în SensoDays.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays.ro
livbrare