Idei pentru decorarea mesei de Paște

Idei pentru decorarea mesei de Paște
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 apr 2023

Nu mai e mult până la Paște, iar amenajarea mesei festive reprezintă un punct central al acestei sărbători. Tacâmurile alese, seturile de cești sau pahare, decorațiunile și toate acele detalii care întregesc atmosfera fac diferența.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

SensoDays știe cât de important este acest aspect, așa că îți propune să alegi din colecția de Paște 2023. Produsele premium, parte a unor colecții internaționale sunt potrivite fiecărui stil. Selectează-le în funcție de preferințe și pregătește-te pentru un Paște de neuitat.

Idei pentru decorarea mesei de Paște

Modern, clasic sau romantic tu cum preferi?

Jucăuș sau tradițional? Clasic sau în trend? Boem sau practic? Alege-ți un stil, după care vezi mai jos sugestiile Sensodays.

Printre noutățile pe care nu trebuie să le ratezi se numără și noile tacâmuri marca Sambonet. Disponibile pe site, le poți admira calitatea și direct în showroom-ul SensoDays.

Idei pentru decorarea mesei de Paște

  • Stilul modern

Linii nonconformiste, culori îndrăznețe, curburi elegante – designul și conceptul sunt cele mai importante în cadrul stilului modern. Dacă îți dorești o astfel de masă de Paște trebuie să te axezi pe acestea, iar pe SensoDays ai o mulțime de produse din care poți alege.

Ce zici de un set de tacâmuri Sambonet din cupru, un set de servire Villeroy&Boch Crafted Breeze turcoaz sau de un set de pahare Zwiesel din cristal Tritan cu o formă ceva mai neobișnuită?

Idei pentru decorarea mesei de Paște

  • Stilul clasic

Tradiționalul nu se demodează niciodată, cu atât mai puțin de Paște. Așadar, formele și elementele clasice, motivele pascale, dar și cele florale, primăvăratice sunt foarte potrivite în această perioadă, mai ales dacă alegi să mizezi pe acest stil.

Așadar, așază pe masă un bol din porțelan de calitate premium de la Villeroy&Boch, parte a ediției anuale de Paște 2023. Înveselește atmosfera cu o decorațiune Bunny Tales sau servește bunătățile tradiționale pe o tavă elegantă, din inox, de la Sambonet.

Idei pentru decorarea mesei de Paște

  • Stilul romantic

Dacă ți se potrivește mai mult stilul romantic, boem și visător, ar trebui să transmiți asta și prin alegerile pe care le faci pentru amenajarea mesei festive și decorarea casei. Secretul stă în piese premium, de calitate, care să se potrivească întregii povești pe care o “spui” prin celelalte elemente.

Pentru asta, folosește-ți toate simțurile: alege setul de la Maison Berger cu lampă catalitică și parfum de magnolie, "culege" florile preferate și așază-le într-o vază LSA sau alege ceșcuțe și farfuriuțe pentru cafea Mariefleur.

Idei pentru decorarea mesei de Paște

SensoDays îți este aproape și în această perioadă specială, cu o mulțime de produse de lux, parte a unor colecții internaționale. Un nume de top în industria de Home&Déco de la noi, SensoDays se află în peste 300.000 de case ale românilor, cu cel puțin un produs. Descoperă și tu universul SensoDays și alege-ți produsele preferate.

viewscnt
Afla mai multe despre
paste
masa