IKEA recheamă pelerina de liliac LATTJO, după ce trei copii s-au zgâriat în timpul jocului cu aceasta

IKEA recheamă pelerina de liliac LATTJO, după ce trei copii s-au zgâriat în timpul jocului cu aceasta
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 6 apr 2016

IKEA le recomandă clienților care au cumpărat o pelerină de liliac LATTJO pentru copii să nu îi mai lase să se joace cu aceasta și să o aducă înapoi la magazinul IKEA, unde le va fi returnată suma integrală pe care au plătit-o pentru produs, a anunțat retailerul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IKEA recheamă pelerina de liliac LATTJO după ce trei copii au avut urme și zgârieturi în zona gâtului în timpul jocului. Pelerina s-a blocat și nu s-a putut desprinde cu ușurință.

Niciun copil nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, pentru a preveni riscul de strangulare sau de rănire în jurul gâtului, IKEA a luat măsuri de precauție și va retrage produsul. 

Magazinul IKEA din București a vândut, din noiembrie 2015, 129 de pelerine de liliac LATTJO, la prețul de 49,99 lei, cu următorul cod de produs: 603.116.50. Produsele nu se mai găsesc în prezent în magazin.

IKEA vede potențial de nouă magazine în România și urmează să aleagă amplasamente CITEȘTE ȘI IKEA vede potențial de nouă magazine în România și urmează să aleagă amplasamente

Clienții care au cumpărat pelerina de liliac LATTJO sunt invitați la Departamentul Relații Clienți din magazin pentru a primi înapoi integral suma de bani plătită pe produs începând chiar de astăzi. Dovada plății (bonul) nu este necesară pentru o returnare integrală a sumei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
rechemare
produs