Italian revoltat de prețurile din România, cu o filmare virală: Untul este 4 euro, ar trebui să coste jumătate din cât e în Italia. Să trăiești în România este un lux. De-aia suntem toți în Italia!

Italian revoltat de prețurile din România, cu o filmare virală: Untul este 4 euro, ar trebui să coste jumătate din cât e în Italia. Să trăiești în România este un lux. De-aia suntem toți în Italia!
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2023

Un italian a rămas uimit de prețurile din supermarketurile românești. Bărbatul s-a arătat consternat mai ales de prețul untului românesc, dar și al altor produse de larg consum cum ar fi șamponul sau scutecele pentru nou-născuți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un șampon, scutece pentru copii sau unt. Acestea au fost produsele asupra cărora s-a oprit cumpărătorul italian când a intrat în marketul din România, arată Știri diaspora.

Instagram renunță la secțiunea de cumpărături CITEȘTE ȘI Instagram renunță la secțiunea de cumpărături

„În România, băieții mei, acum o să vă arăt niște prețuri de supermarket care au crescut vertiginos. Iată doar câteva produse ale căror prețuri s-au mărit“, a anunțat italianul la începutul filmării sale, devenită virală.

„Șamponul pentru păr, băieți...10 euro. Cu reducere! Absurd, chiar și cu reducere! Altfel este 52 de lei, mai mult de 10 euro“, este constatarea italianului.

Merge într-un alt raion, cu scutece. „Scutecele pentru copii 117 Lei, pampers astea de aici. Nu merge așa, băieți!“, spune italianul, care își asigură urmăritorii că „celelalte produse o să vi le arăt data viitoare“.

Anunț surpriză: Cel mai bun restaurant din lume - închis CITEȘTE ȘI Anunț surpriză: Cel mai bun restaurant din lume - închis

Totuși se mai oprește asupra unui ultim produs: „Untul 20 lei, 4 euro, în România...  Adică, băieți, ar trebui să coste jumătate din cât este în Italia!“, mai spune italianul, încheind prin a-și saluta urmăritorii.

„Să trăiești în România este un lux. De-aia suntem toți în Italia“

Reacțiile la constatările și consternările sale nu întârzie să apară:

„Să trăiești în România este un lux. De-aia suntem toți în Italia“, spune Florin.

„Cele mai mari prețuri din Europa le găsești în România“;

„Mda, acum poate înțelege toată lumea...de ce suntem nevoiți să stăm plecați peste hotare! Trist, dar adevărat!“;

„În România, din cauza corupției, s-a ajuns sa fie mai scump decât Franța, Anglia, Elveția etc.“;

„Exact de aia ne întoarcem și noi acasă, în Italia“.

viewscnt
Afla mai multe despre
unt
preturi
romania