JYSK inaugurează două noi magazine

JYSK inaugurează două noi magazine
scris 14 ian 2019

JYSK, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează două noi magazine în orașele Slobozia și Mioveni. Astfel, rețeaua de magazine JYSK ajunge la 68 de magazine în România. 

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2.500 de magazine.

ULTIMA ORĂ Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, își închide singura fabrică din România. Country Manager, pentru Profit.ro: O decizie extrem de dificilă CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, își închide singura fabrică din România. Country Manager, pentru Profit.ro: O decizie extrem de dificilă

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 65 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

JYSK a avut, în România, a avut o cifră de afaceri de 482,8  milioane lei și un profit brut înainte de taxe de 67,2 milioane lei în anul financiar 2018. Aceste rezultate reprezintă o creștere de 33% a cifrei de afaceri și o creștere a profitului brut de 23% față de anul financiar anterior. Sunt cele mai bune rezultate de la intrarea pe piața locală, în urmă cu 11 ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
jysk
magazin