JYSK România deschide cel de-al 33-lea magazin din țară la Timișoara

JYSK România deschide cel de-al 33-lea magazin din țară la Timișoara
scris 3 mai 2016

Retailerul danez de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă JYSK România deschide un nou magazin în Timișoara, al doilea din acest oraș și al 33-lea la nivel național, a anunțat compania.

Magazinul are o suprafață totală de peste 1.300 metri pătrați.

”Suntem în permanență în expansiune și ne-am propus ca, până în 2020, să avem 100 de magazine în toată țara. Odată cu inaugurarea magazinului JYSK Timișoara 2 din bulevardul Antenei nr. 2, am mai făcut un pas spre atingerea obiectivului nostru de expansiune”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Retailerul polonez TXM, concurentul Pepco, a ajuns la 6 magazine în România și continua extinderea CITEȘTE ȘI Retailerul polonez TXM, concurentul Pepco, a ajuns la 6 magazine în România și continua extinderea

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro.

Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Compania a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 33 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Piatra Neamț, Hunedoara, Focșani, Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
jysk
magazine
rețea
extindere