Kaufland anunță că retrage de la vânzare un produs ce poate fi periculos

Kaufland anunță că retrage de la vânzare un produs ce poate fi periculos
scris 21 feb 2019

Kaufland anunță că retrage de la vânzare o jucărie zornăitoare pentru bebeluși, întrucât, în anumite condiții, clopoțelul din interiorul acesteia se poate detașa, reprezentând un pericol de sufocare pentru cei mici. Persoanele care au cumpărat produsul sunt atenționate să nu îl mai folosească, putând să îl returneze în orice magazin Kaufland, fără a fi necesar bonul fiscal.

Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive care țin de protejarea consumatorilor, produsul Jucărie zornăitoare pentru bebeluși, lotul 1151870-1418 (lotul este inscripționat pe produs), arată news.ro.

"În cazul acestui produs, în anumite condiții, clopoțelul zornăitor se poate detașa din interiorul jucăriei. În situația în care bebelușii sau copiii mici l-ar putea înghiți, există pericolul sufocării", arată reprezentanții Kaufland.

FOTO Nereguli găsite de ANPC la patru magazine Mega Image, printre care promoții expirate, traduceri incomplete și informații înșelătoare UPDATE Precizările reprezentanților companiei CITEȘTE ȘI FOTO Nereguli găsite de ANPC la patru magazine Mega Image, printre care promoții expirate, traduceri incomplete și informații înșelătoare UPDATE Precizările reprezentanților companiei

Clienții care au achiziționat acest produs sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Totodată, produsul a fost retras de la vânzare.

Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

FOTO Gucci a retras de la vânzare un obiect vestimentar considerat rasist CITEȘTE ȘI FOTO Gucci a retras de la vânzare un obiect vestimentar considerat rasist

Kaufland își cere scuze clienților pentru situația creată.

viewscnt
Afla mai multe despre
kaufland
jucarie
retragere
magazin
produs