La casa de las carcasas intră în România cu trei magazine sub brandul Kamalion

La casa de las carcasas intră în România cu trei magazine sub brandul Kamalion
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2023

Compania spaniolă La casa de las carcasas, distribuitor de accesorii pentru telefoane, intră în România cu trei magazine sub brandul Kamalion.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Compania are circa 3.000 de angajați, o ultimă cifră de afaceri de 145 de milioane de euro și aproape 500 de magazine deschise in Spania, Portugalia, Italia, Franța și Mexic.

Ce îți poate aduce Moș Crăciun de la magazinul ANAF: produse și prețuri CITEȘTE ȘI Ce îți poate aduce Moș Crăciun de la magazinul ANAF: produse și prețuri

Acum, compania continuă să se extindă în România, Polonia și Statele Unite.

CONFIRMARE Mitiska REIM a vândut cele 25 de parcuri de retail deținute în România pentru 219 milioane euro. Cea mai mare tranzacție semnată vreodată pe această nișă CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Mitiska REIM a vândut cele 25 de parcuri de retail deținute în România pentru 219 milioane euro. Cea mai mare tranzacție semnată vreodată pe această nișă

Distribuitorul a fost înființat în 2013.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
accesorii pentru telefoane
la casa de las carcasas
kamalion