Ce îți poate aduce Moș Crăciun de la magazinul ANAF: produse și prețuri

Ce îți poate aduce Moș Crăciun de la magazinul ANAF: produse și prețuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2023

Se apropie Moș Crăciun și multă lume vizitează magazinele pentru cadourile ce urmează a fi oferite celor dragi. Magazinul ANAF în București, în care sunt vândute bunuri confiscate, este mai sărac decât de obicei zilele astea. 

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Anul trecut, după ce treceai pragul celui din București, aveai de fapt două magazine: unul de electronice, iar celălalt de haine. Cel de electronice a fost desființat, relatează Hotnews.ro.

CONFIRMARE Mitiska REIM a vândut cele 25 de parcuri de retail deținute în România pentru 219 milioane euro. Cea mai mare tranzacție semnată vreodată pe această nișă CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Mitiska REIM a vândut cele 25 de parcuri de retail deținute în România pentru 219 milioane euro. Cea mai mare tranzacție semnată vreodată pe această nișă

Programul de luni până joi este 8:30 - 16:00. Vinerea e de la 8:30 la 14:00. Sambăta și Duminica magazinul este închis.

Ce găsești la magazinul ANAF în București și la ce prețuri

Ornamente Crăciun: 4 lei

Cămăși: 50 lei

Lumânări (pentru serbarea zilelor de naștere): 0,25 lei

Sandale damă: 30 lei

Costum damă: 100 lei

Cămașă tip medical: 25 lei

Șosete: 4 lei perechea

Șosete copii: 3 lei

Compleu damă: 80 lei

Rochițe copii: 35 lei

Rochie de ocazie: 80 lei

Scaun cu rotile: 300 lei

Tavă: 25 lei

Lighean metalic: 30 lei

Pijamale: 30 lei

FOTO Cometex, parte din grupul Altex, lansează un nou parc comercial CITEȘTE ȘI FOTO Cometex, parte din grupul Altex, lansează un nou parc comercial

Ață pentru cusut: 10 lei

Papuci Damă: 35

Maieu: 10 lei

Bluză: 15 lei

Fermoar: 1 leu

Bec auto: 7,5 lei

Jucării Lego: 10 lei

Nu putem face niciun fel de apreciere vizavi de calitatea produselor. Nu veți găsi branduri cunoscute sau produse contrafăcute, pentru că acestea din urmă de obicei sunt ori distruse, ori donate (în funcție de înțelegerile cu deținătorii de branduri). Majoritatea brandurilor optează pentru donații (în privința produselor contrafăcute), de exemplu la unele case de copii.

În magazine nu se prea vând produse care sunt în cantități mari (acelea fac obiectul licitațiilor și ajung în comerț prin diverse firme). Listele se găsesc pe site-ul instituției. În ceea ce privește produsele perisabile, acestea sunt ori distruse, ori vândute prin procedură rapidă.

FOTO Bocancii produși în România pentru armata austriacă stârnesc un val de critici CITEȘTE ȘI FOTO Bocancii produși în România pentru armata austriacă stârnesc un val de critici

Unde se află magazinele ANAF din țară

Dacă sunteți interesați de magazinele ANAF, lăsăm mai jos lista locațiilor. Poate găsiți ceva interesant la un moment dat.

  • Județul Galați, str. Brăilei nr. 33, Municipiul Galați
  • Municipiul Târgoviște, str. Calea Domnească nr. 166, județul Dâmbovița
  • Un magazin situat în clădirea A.J.F.P. Gorj, din Tg. Jiu, str. Siretului , nr. 6, județul Gorj
  • Județul Timiș, str. Gheorghe Lazăr, nr. 9B, loc.Timișoara
  • Oradea, strada Dimitrie Cantemir, nr. 2B
  • Municipiul Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr.17;
  • Municipiul Brașov, Bld. Alexandru Vlahuță, nr. 59
  • București - str. Măriuca, nr.14, Sector 4
viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
magazin