Lanțul de restaurante Calif-Condimental se extinde

Lanțul de restaurante Calif-Condimental se extinde
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 nov 2018

Lanțul de restaurante Calif-Condimental deschide, la începutul lui 2019, trei unități în clădirile de birouri Globalworth Campus și City Offices, precum și în ansamblul rezidențial UpGround, din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La începutul lunii septembrie, grupul de francize de fashion Peeraj, unul dintre cei mai importanți ju­că­tori de pe piața locală de modă, cu circa 100 de magazine sub diferite branduri, a preluat controlul asupra lanțului de restaurante Calif-Condimental, într-o tranzacție de 1 milion de euro. Profit.ro a anunțat în primăvară că Peeraj a intrat pe piața de fast-food, începând să asigure recrutări pentru brandul Condimental al lanțului de restaurante Calif.

Președintele Renault și Nissan, Carlos Ghosn, arestat la Tokyo pentru încălcarea legii referitoare la tranzacțiile financiare. Acțiunile Renault cad. UPDATE Nissan confirmă și propune demiterea lui Ghosn CITEȘTE ȘI Președintele Renault și Nissan, Carlos Ghosn, arestat la Tokyo pentru încălcarea legii referitoare la tranzacțiile financiare. Acțiunile Renault cad. UPDATE Nissan confirmă și propune demiterea lui Ghosn

Anul trecut, lanțul de restaurante a avut afaceri de 12,6 milioane lei, apropiate de cele din anul precedent, dar cu o pierdere de 1,7 milioane lei, cu 130 de angajați, de la minusul de doar 49.701 lei din 2016 și profitul de 1,1 milioane lei din 2015. Restaurante Calif pot fi găsite în centrele comerciale Auchan Titan și Mega Mall din București.

Lanțul a fost lansat în 2010 de antreprenorii locali Radu Tănase, Bogdan Jantea și Alexandru Stoichițoiu. La acest moment, Stoichițoiu mai deține 10%, iar Jantea - 15%. Radu Tănase a rămas administrator.

Globalworth este cel mai mare proprietar de spații de birouri din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
calif-condimental
globalworth